Vamos que vivimos

My favorite

Kategori: Music

Jag har inte så mycket att gör så jag tänkte visa min favorit låt, jag har älskat den här låten sen den kom ut för några år sen, och jag älskar den fortfarande lika mycket som då! Den är så fin att första gången jag hörde den började jag gråta. Fast det är jag nog ensam om...
 
 
 
 

Castle

Kategori: Life

Hellu, jag har inte bloggat på några dagar nu för att jag har gått och blivigt sjuk... När jag vaknade i går så hade jag över 40 graders feber och kunde inte sluta hosta. Så det blev inget bålsta läger utan jag sitter hemma i soffan och typ sover, och då jag är sjuk så blide så klart sweatpants all day. Men nu har jag bara 38,7 graders feber och hostar nästan inget! Men det kan vara för jag knarkar alvedon och hostmedicin... man får bara hoppas att det blir bättre. Fast förutom att jag missar lägret så är det  inget jag missar då vädret är så dåligt.
 
 
Sitter nu och kollar på en av mina favorit anime:
 

Cold

Kategori: Life

Jag har precis kommit hem från att ha varit på vaxholm och ätit middag på sportsbar number 10, och det var jätte gott. Vi kände för att smita undan från spöregnet vid siggesta och istället för att åka hem och äta nått tråkit då vi hade tänkt grilla så åkte vi över till vaxholm istället. Men nu fryser jag så mycket att  jag ska ta och titta på en film mysa under en filt och dricka en stor kopp med varmt te för att bli varm.
 
 
 
 
 Och filmen blir...
 
 

I bilen;D

Kategori: Life

Nu sitter jag i bilen efter att ha varit på siggesta gård. Det blev varken fika eller minigolf utan två rundor forbollsgolf, och jag kom tvåa båda gångerna! Haha, fast vi va bara fem som körde, medans tanterna fikade och gick omkring på loppisen. Det var fint väder hela tiden förutom när vi skulle spela då spöregnade det och vi blev helt dränkta... Så jag kommer nog bli förkyld nu.
 
 
 
 

Gård

Kategori: Life

Hej! Nu ska jag snart gå ut genom dörren och åka till siggestagård och fika (mjukglass!)och spela lite minigolf med några bekanta, och kanske kolla lite på loppisen. Man vet aldrig vad man kan hitta för kul. Sen ska jag nog bara hem och slappa, men det kanske blir att gå omkring i forum en liten stund. jag får se hu jag känner då. Och idag är det jätte fint väder ocså så jag är glad!
 
 
 

Relaxed day

Kategori: Dagens bild

Idag blir dagens bild en blid på när jag och min fina syster hade en liten utflyckt i måndags förbi insjön. Jag tycker att bilden passar till idag då det här varit en avslapnad dag idag utan stress och inget att oras sig för.
 
 
 
Hope you like.

Alone...

Kategori: Life

Idag har jag bara suttit hemma och varit forever alone... min syster åkte till sin pojkvän och föräldrarna till några bekanta på fika som fortsatte till middag, inga barn fick vara med så jag har vart ensam hela dagen. Fast jag såv typ halva så när jag vaknade  var alla borta, och jag vet inte hur men jag lyckades somna igen även fast jag redan såvit i över tio timmar. Men nu är alla hema igen!(förutom syrran) Och när dom kom hem hade dom med sig filmer dom vart och hyrt. Säkert för att jag vart ensam hela dagen. Så nu har vi laddat upp hela midsommarhelgen med massor av filmer!
 
 
 
Fast man får hoppas att alla är bra...

Midsummer cake

Kategori: Life

 
God morgon! eller god eftermiddagg för dom flesta. Igår så hade jag det jätte kul, vi var i nynäshamn på midsommar fyrande med några bekanta och vi hade jätte trevligt hela dagen.
Efter vi dansat runt midsommar stången och köpt massor av lotter så gick vi och åt en super god middag på Freja. Då två av våra bekantas föräldrar firade att dom vart gifta i 55 år. Vi gick omkring i Nynäs hela dagen och jag tog massor av fina blider. Sen földe några med hem til os och drack te, kaffe och åt min hembakade midsommartårta. Vi hade det så kul och prataade & spela Buss hela kvällen att dom gick inte hem förns vid fyra på natten. Då var jag så trött att jag somnade i soffan... hehe, och vaknade för nån timme sen.
 
 
Blider från gårdagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snabbis

Kategori: Life

Hellu! hoppas alla har en rolig dag. Här är bara ett litet snabbinlägg då jag inte har så mycket tid, jag kom precis hem från midsommar fyrandet och ska umgås lite med några bekanta och äta tårta och dricka alkoholfrit "bubbel" hela kvällen och spela Buss quiz tv. Haha, vi älskar verkligen det spelet.
Önska alla glad midsommar igen!
 
 
 
 

Midsummer!

Kategori: Life

Moshi moshi! Nu håller jag på och fixar mig inför dagen, sen ska jag baka midsommar tårta till ikväll och sen bär det av till midsommarfyrandet. Det kommer säkert bli jätte kul! hoppas jag... det ska iallafall bli kul och titta på när alla dansar små grodorna runt midsommarstången.
Önskar alla en trevlig dag! Med mycket godsaker och massor av sol!
 
 
 
Glad midsommar!
(Bilden har jag inte tagit)
 
 
 Spelas medans jag gör mig iordnig om och om igen, tycker den här låten passar perfeckt till idag! på nått sätt.

Sunset

Kategori: Life

Idag har jag bara slappat och det har vart jätte sjönt! Jag har solat, diggat musik, tittat på gamla anime filmer, fixat en outfit för morgon dagen, druckit massor av is te och bara tagit det lungt hela dagen. Men nu är det nog dax för mig att gå och såva, imorgon(eller idag för att vara exakt) är det ju midsommar så då behöver jag så mycket energi som det bara går för att orka med hela dagen. Hoppas det blir en super rolig dag för alla och att det blir soligt och fint väder hela dan.
God natt!
 
 
 
 
Hade ingen bild som pasade till inlägget så det får bli en bild på solnedgången när vi va i Spanien.

Feliz/Happy/Shiawasena

Kategori: Music

Nu kan det inte bli bättre än så här! Jag sitter ute på min balkong solar, lysnar på musik och dricker iste medan jag kollar på svalorna som flyger omkring över hela himlen. Ingen är hemma så jag kan göra vad jag vill! Så jag valde att slappa. Men snart kommer föräldrarna hem så då blide att planera för morgondagen. Gud jag fattar inte vad tiden går fort imorgon är det midsommar! Det käns som det va igår jag sa hejdå till alla i klassen... Åååååå jag saknar dom så! Hoppas dom har det bra...Men nu ska jag nog ta och städa lite innan alla kommer hem så det inte ser ut som en svinstia.
 Bye bye!
 
 
 
 
 spelas i hörlurar just nu:
// I love this song!
 

Utflykt

Kategori: Life

Nu kom jag precis hem från att ha varit ute hela dagen och cycklat runt hela värmdö med syrran och kusinen. Vi har haft picknik, solat och bra suttit och prata hela dagen. Vi har haft det super kul! Det var länge sen vi hade så kul ihop. Sen märkte vi att det blev lite mörkt och fick panik då vi såg hur mycket klockan var. Men men när man kar kul så flyger tiden iväg. Så Elin cyklade hem till sig och jag och Carro hem till oss.
På vägen hem cyklade vi förbi insjön och stanade och tog lite blider, och sen fortsatte vi hemåt.
Jag borde nog ta och äta middag nu... god natt!
 
 
 
 
Bilder från dagen/kvällen:
 
 
 
 
 
 
 

Sunny day

Kategori: Life

God morgon! Nu skiner solen och fåglarna sjunger sin fina morgon sång. Nu har jag precis stigit upp och ska göra mig klar för dagen. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men det blir nog att cyckla och ha picknik med kusinen och syrran om dom orkar, eller bara slappa på balkongen med ett glas cola och en bra bok. Det är värkligen sjönt att kunna stiga upp när man vill och inte behöva stressa för att komma iväg till skolan och kunna ta det hur lungt som helst. Fast då hela laget har fått tränings schema att träna fyra gånger i veckan hela sommaren så blir det inte så mycket slappa, men det bästa med att träna är att sen komma hem och göra något kul.
Nu ska jag fixa lite frukost och sen väcka min syster och kusin som fortfarande ligger och sover.
 
 
 
Jag var ute på balkongen och märkte att det inte är ett ända moln på himlen.

Vinnare!

Kategori: Life

Nu är eken slut och det har varit riktigt kul och det har vart sol hela dagen idag så jag är helt röd i ansiktet men nu har jag bruna ben! idag vann vi B-finalen! haha, jag är typ överlycklig att vi kom så långt när vi spelade 95 serien. Jag trodde vi skulle åka ut direkt men jag hade tydligen fel. Nu är det inte nån handboll förän på måndag , då jag ska på läger i bålsta! men tills då så måste jag gymma varge dag för att komma igång anars kommer jag nog hinna dö innan läger veckan är över... men nu är jag glad att det inte är någon mer handboll med laget förns i agusti då vi ska på cup iGöteborg och kommer bo vid kusten med bara 100 meter till havet! Gud vad jag längtar! Men till då är det träna och ha roligt som gäller.
 
 
 
!
 
 

Cola och film

Kategori: Life

Idag har det inte blivigt så mycket uppdatering då jag hela dagen varigt på gubbängen, det var bara en match idag och vi vann den med 16-3! Sen gick jag runt och flummade med Elin, åt jordbubbar och hoppade i leran som var kvar från igår. Och vi går till B-slutspel! som ska spelas imorgon. Men det dåliga men att vi inte gick till A är att vi inte får någon sovmorgon imorgon... fast man ska nog vara glad att vi gick vidare alls. Så imorgom blide att gå upp tidigt tagga och hoppas att det inte regnar. Nu sitter jag med elin och ska kolla på filmen Flypaper och dricka Cola!



Så var det på alla planer då det regnade hela gårdagen men idag var det 25 grader hela dagen.


White flower

Kategori: Dagens bild

Nu har jag precis tittat på Tower Heist med min kusin och den var jätte rolig! Eller jag tyckte det hon tyckte den var ok. Men nu är jag så trött att jag kommer somna när som hällst, så god natt!
Jag har inte haft någon dagens bild på några dagar, så innan jag går och sover presenterar jag dagens bild som idag är en bild på pelargoner.




Suuun!

Kategori: Life

Haha, så fel jag hade det har varigt jätte fint väder idag med massor av sol och glädje! Det är inte ett ända moln på himlen just nu. Idag vann vi en av två matcher och den vi förlorade var bara med ett mål. Så jag är lite sur nu... Fast det går inta att deppa när det är så fint väder ute! Nu blide hem och dusha och sen hämta kusinen, hyra film och sen blide grilla!



Eken igen

Kategori: Life

Idag när jag vaknade upp då hade jag jätte ont i halsen och lite feber men nu när jag drukigt massor av te och tagit feberneddättande känns det bättre så jag är på väg och ska också spela Eken cup idag igen. Idag är det mycket kallare än igår så jag kommer nog frysa så mycket att jag skakar men jag har med mig massor an ombyte så det kommer nog gå bra.



Äntligen är det kväll!

Kategori: Life

Jag ska nu äntligen slappa efter att ha åkt omkring hela dan på olika ställen så kommer jag nog somna ganska snabbt ikväll. idag har jag haft jätte kul jag var för någon timme sän på kvälls fika hos Elin då hennes lillebror fylde 13. Och hennes mamma hade bakat världens godaste cheesecake med jordgubbar! Vi hade det väldigt trevligt och satt och prata om allt möjligt från politik till fotbolls EM fast det var bara bubbarna som snackade det, medans jag och Elin snackade om K-pop och var man kan köpa snygga iphone skal. Nu sitter jag med min sysster och hennes pojkvän och ska titta på två gamla anime från när vi var små. Sen blide nog att såva så jag orkar spela imorgon.










Blöt...

Kategori: Life

Nu sitter jag i bilen helt genomdränkt i vatten men det blev ingen lera! Vi fick spela på konstgräset, så nu är jag på väg hem från gubbängen efter dagens matcher. Vi förlorade båda matcherna men det var väntat då dom är två år äldre än alla i vårat lag, och tre år äldre för våran lilla målvakt Anna som är 98. Men andra matchen gick jätte bra! Vi förlorade med bara två mål jag är stolt över mitt lag då Huddinges spelare är 95:or och vi 97:or. Nu får jag bara hoppas att det går bra med matcherna i morgon.






Har inga bilder från dagen.

Tagga!

Kategori: Life

God morgon! Som rubriken säger så taggar jag för fullt in för matchen. Jag har nästan precis vaknat och gjort mig klar för att spela! Nu är det bara frukosten kvar, och jag gick ut på balkongen och det är iskalt ute. Så jag har på mig massor av varma mysiga kläder och har packat ner extra att sätta på sig efter när alla matcher är spelade. Idag ska vi bara spela två matcher jag har ingen aning om vilka vi ska möta men jag hoppas det kommer gå bra.


Handball in the rain... maybe

Kategori: Life

Det blev ingen bio då både jag och min kusin kom på att vi inte kunde... så nu packar jag väskan och fixar matsäck till imorgon. Då det är Eken cup och för dem som inte vet så är det den största utomhus turneringen i världen. Eller den var det tills Partille blev så stort, nu kommer dom flesta lagen från skandinavien. Men det är iallafall en väldigt stor handbolls cup och då jag inte har spelat på så länge är jag väldigt närvös men jag får hoppas att det går bra. Jag vet inte hur men på något sätt så varge år så är det nästan alltid regn! Så det blir stora pörlar mitt på spelplanerna fast det är nog en av dom roligaste sakerna med cuppen. Men vi får se hur det blir imorgon.



Bild från några år sen.

Lov dag ett

Kategori: Life

Det blev inte så mycket uppdatering igår då jag och min kusin firade att det är sommarlov nu!Vi blev dumppade av syrran som vanligt.  Fast firandet blev att titta på gamla Barbie filmer och gråta över att vi inte kommer få träffa personerna i våra klasser på jätte länge! Men nu ska vi till gymmet träna lite sen blide bada! Och sen kanske bio! Hoppas alla har en fin början på lovet.



Bild från gårdagens shopping.

Skolavslutning!

Kategori: Life

Nu har jag slutat och sagt hej då till alla och det var vissa som grät och några deppa och så va det dom som var jävligt glada. Jag kommer verkligen sakna alla! Och då menar jag verkligen alla i klassen. Jag kommer ha hur tråkigt som hälst på låvet och kommer va helt forever alone... Men man får hoppas på det bästa. Jag har ju alltid min syster, fast hon är aldrig hemma nu när hon har pojkvän så jag blir nog helt ensam.
Men nu sitter jag på bussen men min kusin och syster(blev väldig shokad när hon fråga om jag ville med) på bär till stan och ska shoppa och fira att vi slutat!



Mina fina fina vänner jag kommer sakna er alla!

Lila

Kategori: Dagens bild

Innan jag går och lägger mig så ska jag passa på och presentera dagens bild, som idag blir en bild på syrener.


My day

Kategori: Life

Nu kom jag nästan precis hem efter att ha varig med mina fina vänner Katta och Bex i Nacka forum och shoppat. Vi hade super kul och flummade mästadels av tiden men vi eller vissa shoppade ganska mycket. Så det käns sjönt att komma hem efter hela den här dagen, och jag tror jag kommer somna snart. Men jag ska kämpa för att hålla mig vaken tills ikväll!
Imorgon är det skolavslutning och jag länngtar efter att se vad alla kommer ha på sig, och vår lärare har låvat att vi kommer få bullar! så jag vill inte försova mig imorgon.



Här är lite blider från dagen.













Provar skor på Deitchman som vi inte ens kan gå i:

Solar!

Kategori: Life

Nu sitter jag men mina vänner och tittar på när lärarna spelar fotboll mot lärarna, fast vi ligger och solar/sover. Och man kan säga att lärarna har inte en skans. Dom ligger redan under med 5-1 och har bara spelat i en halv timme. Det är en tradition som vi har på våran skola att lärarna spelar mot niorna och då har det alltid varit och jag tror senaste gången lärarna vann var på 90 talet... Men man vet aldrig det är typ 40 minuter kvar så vad som hälsa kan hända.



Nyvaken

Kategori: Life

Ja som texten ovas säjer så är jag helt nyvaken och har precis orkat gå ur sängen. Då jag börjar klockan 10.00 idag så har jag inte brottom alls och är helt stress fri. Vilket jag inte vart på länge... Men nu är det ända som ska göras att fixa sig och så klart äta frukost sen sticket jag iväg till skolan.



En liten bild på nyvakna lilla jag! (helt ofixad)

Day of joy

Kategori: Life

Nu efter en dag full av glädje är det tid för mig att gå och sova. Tur att det är sov morgon i morgon annars hade jag nog inte orkat gå upp på morgonen. Även fast klockan inte är så mycket så klarat jag inte av att vara uppe länge än till tolv och knappt det. Plus att jag ser helt förfärlig ut då.
Imorgon har jag ingen aning om vad vi ska göra i skolan men jag vet att vi kommer få sluta tidigare då vi får se vad jag hittar på då.
God natt!



En till bild på lilla mig nu när jag är så glad!

Todays pictures

Kategori: Life

Jag kan inte fatta att det är skolavslutning nu på torsdag! Det här skolåret har gått så snabbt att det käns ovärkligt. Tiden har bara flugit förbi, fast det gör den när man har så kul. Jag kommer värkligen sakan alla från min klass när vi går på sommarlov. Det kommer vara så tråkigt utan dom! jag kommer nog sakan alla dom som jag inte är så bra vän med också.
Jag kommer sakan alla så himla mycket!!!



Här är litre fina bilder från den underbara dagen.







Mina och Olivias fina fötter!


På de här bilden ser det ut som att det inte var så många som
badade men det var typ alla som bada förutom jag och några av mina vänner.





haha, när vi skulle hem blev vädret som bäst!

Stranden

Kategori: Life

Nu sitter jag på bussen på väg hem från björnö strand, där vi varigt med skolan och haft klassens dag. Det har varit en underbar bra med massor an sol och värme och jag badade! Eller jag gick ner i vattnet upp till shortsen. Men men årets första dopp får bli någon annan dag... Och jag gjorde en helt awsome bento låda men jag glömde fotta den innan jag åt upp den., den blen faktiskt super god! Men det har iallafall varigt väldigt kul med alla mina fina kamrater, fast det blev ganska gruperat så alla satt i egna små grupper.





Mer bilder från dagen kommer upp senare.

Vinter morgon

Kategori: Dagens bild

Bilden nedan är tagen en vinter morgon i januari. Då jag var på äg till skola fångades jag av den vackra färgen på himlen och bilden är tagen så den är suddig få jag tyckte det blev vakert då.
Men här är iallafall dagens bild så, hope you like.

Happy!!!

Kategori: Life

Det blev visst inte så mycket uppdateringar idag heller, men nu är jag klar med alla arbeten som ska lämnas in och från och med nu så kan jag slappa så mycket jag vill! Fast jag måste träna... Så det blir nog inte så mycket slappa. Men nu är all stress borta då man inte behöver oroa sig för att inte hinna klart med någon uppgift. Idag fick vi iallafall veta vad för betyg vi fick i syslöjden och jag är hur nöjd som helst med mitt betyg! Jag fick A!!! Och jag har aldrig fått A i något ämne förut så nu är jag så lycklig man kan bli!



Nu är jag så glad så här är en bild från när jag gick i 6:an.

Träna!!!!

Kategori: Life

Nu ska jag och träna för första gången på tre månader! Det känns sjukt skumt när man tänker på hur länge det var sen jag faktiskt tränade. Då jag inte fått träna för läkaren, men nu får jag äntligen träna!! Hoppas det kommer gå bra!



Träningen blir på Gurrabadets gym!

Blue sky

Kategori: Life

Nu är jag på väg till skolan och det är så fin väder ute att man inte behöver ha någon jacka! jag kam passa på be om ursäkt för den låga uppdateringen i igår men jag hade så mycket att göra att jag inte fick nån tid att uppdatera. Men idag är en ny dag så jag ska blogga så mycket som möjligt!
En liten bild på det fina vädret just nu.



Art app

Kategori: Life

Idag har inte hunnit uppdatera förns nu då jag haft annat för mig. Men nu sitter jag och lydsnar på musik och leker med en ny app som jag hittade till min Ipad.
Appen heter Doodle buddy, och det man gör är att rita och det är faktiskt super kul! Det  blir faktiskt som konst på något sätt.
Men det bästa är att den är gratis!


Här är lite bilder på vad jag har gjort den senaste timmen.










Hehe jag har inget liv...

Dagens inköp

Kategori: Shopping

Efter en lång dag med shopping och läxor så är nog det bästa att slänga sig i soffan och kolla på en bra film, Om det går någon...
Men nu sitter jag äntligen och slappar och äter lördags godis efter att ha monterat ihop det nya skrivbodet som jag köpt( eller det va ju inte jag som betalade utan pappa).
Och efter mycket knep och knåp med att förstå jur man skulle montera ihop den. Så blev den äntligen klar!



Bild på det nya bordet och dagens inköp:
Två Depend Art liner- Kicks
Paul frank lip smacker med strawberry & banana (som doftar underbart!)- Kicks
Örhängen silver fjärilar- Bijou Brigitte

Bilkö

Kategori: Life

Idag fick jag väldigt lång sovmorgon vilket jag inte haft på länge då det vart mycket med skolan och annat har jag vart så stressad att jag inte kunnat sova. Så jag blev glad när jag vakande vid tolv idag då jag oftast sover till åtta när jag än går och lägger mig.

Men nu sitter jag i bilkö och är på väg till Ikea för att köpa ett skrivbord, och sen ska jag nog vidare till Nacka forum och shoppa lite sommar kläder.
Hoppas kön lättar snart.
                                          


Cloudy sky

Kategori: Dagens bild

Här är dagens bild som som är idag blir en bild på röda pelargoner med den fina molniga sommar himlen i bakrunden,  jag vet inte varför man jag bara älskar att fota pelagoner.
Hope you like.





//Don't forget to smile

Cute wolf

Kategori: Life

Idag var den sista normala skoldagen och det känns like konstig men man känner fortfarande en lättnad att det snart är lov. Jag längtar verkligen till alla cuper och läger jag kommer nog inte slappa något alls.
Nu sitter jag och kollar på en film med mina föräldrar och den är as gullig!!!
Den heter Alpha och omega, den är tecknad och handlar om två vargklaner som är fiender. Och den är bara så himla söööt!
Hehe, jag tror det är en barn film med den är så söt att jag bara älskar den!
Rekommenderar starkt att man ser den.


Här är några bilder från när jag var i Tyskland,bilderna på helt randome stuff som det mesta knappt har med tidlösa att göra men men.


Ett fint träd som fans på vägen till vårt hotell.



Och då det var på påsklovet så gjorde vi såklart påsk kycklingar av mandel massa.



Gränsen där berlin muren var mellan öst och väst tyskland, amerikanska(väst) och ryska sidan (öst).
Vi han aldrig gå och se den delen av muren som är kvar.



Checkpoint charlie, man kan säga att det är tullen mellan öst och väst. Fast den på bilden är inte den fiktiga dom har bygt upp en lika dann.



Och så klart så gick vi till Starbucks!


Kan passa på att säga GOD NATT!

Sun in the morning

Kategori: Life

Nu har jag precis varit och köpt årskort på Gustavsbergs badet om för sommaren. Så nu kommer jag börja träna sten hårt... Eller inte. Jag ska i alla fall träna hela sommaren då jag inte är på handbolls läger och cuper. Jag har längtat på att få gå och träna! Då det sommar så har jag inget annat att göra så jag kommer nog träna varje dag under lovet, och det bästa är att badet ingår så jag kan bada så mycket jag vill!!!!!


Och en liten bild från när jag var på väg till skolan idag.

Song on the other side of the window

Kategori: Day outfits

Nu har jag legat och lyssnat på fåglarna sjunga hela morgonen. Det låter vackert och fridfullt, och man blir glad.
Idag är jag glad! För jag har syslöjd idag! Jag är också trött idag, för jag har sovit bara tre timmar idag! Hehe, jag måste böja sova mer... Men det fins inget jag kan göra just nu så det är bara att kämpa dagen ut.


Här är dagens outfit som består av:
Jeans som jag haft förut från Vero Moda
Och top från BIK BOK

Problem solved

Kategori: Life

Under dagen har jag haft problem med serven och inte kunnat blogga något. Men nu nu funkar det.
Idag var min första träning på tre månader, trodde jag iallafall. Med det visade sug vara avslutning så vi åt tårta och lyssnade på musik. Då jag inte fått vart på träningen på så länge var jag väldigt nervös att alla skulle rulla snett på mig, och det gjorde dom. Det var faktiskt ingen som pratade med mig. Inte ens tränaren.
Fast så har det alltid varigt.
Vi får se hur det blir med handbollen nästa år.

Det blev ett ganska deprimerande inlägg nu...
Så jag får hoppas att idag blir en bra dag!!!
God natt!



Här är en bild på söta lilla Casper

Good morning!

Kategori: Day outfits

Nu är jag ny vaken eller jag har duschat också men det det käns som om jag precis har vaknat och ska somna igen...
Men idag är en ny dag och allt som hänt i gårdagen är passé. Nu är det bara att försöka göra den här dagen till en dag full av hopp och glädje.


Här är en bild på dagen outfit som består av jeans från Åhléns och top från H&M som jag sytt om.

natti natti

Kategori: Dagens bild

Nu ska jag äntligen sova efter att ha pluggat hela kvällen.
Imorgon är det skola igen, men man får hoppas att det går bra och blir roligt. Ny är det ju bara en vecka kvar till sommar lovet så det är bara att hålla ut lite till. Jag längtar faktiskt inte till sommarlovet då jag alltid är forewer alone hela lovet. Jag kommer sakna alla i skolan så himla mycket och sitta vid datorn som tröst, och min syster knappt är hemma nu när hon skaffat pojkvän så kommer jag inte ha någon att va med. Min nya bästa vän blir nog gym kortet...
Men det blir skönt utan läxor och med sov morgon så jag längtar! Kanske...



Men här är dagens bild jag har tagit på en pelargon med solnedgången i bakgrunden, den är inte så speciell men jag tycker den blev fin.

Icecream and green tea

Kategori: Life

Nu har jag precis kommit hem från att ha varigt och handla.
Sen köpte vi årets första mjukglass!
När jag kom ut från afären märkte att det var hur stora gråa moln ovan för och om det regnar igen nu när det äntligen slutat så vet jag inte vad jag ska göra.
Jag hittade också green tea med smak av ginseng(en hälso ört) och honung.
Jag hoppas att den är god, men den ser iallafall fin ut.



Black and white

Kategori: Life

Idag är det Sveriges nationaldag och det fyrar jag genom att slappa och kolla på gammal svensk humor tv, och det är verkligen inte roligt. Jag fattar inte vilken dålig humor man hade på den tiden. Men det är kul att titta på svart vitt så det funkar.
Idag ska jag nog inte göra något speciellt alls men vi får se hur det blir.



Bling bling- Story

Kategori: Life

Idag (eller för att va exakt igår) har jag inte bloggar något under dagen och bara pluggat. Jag slutade inte plugga förrän klockan närmade sig nio, och sen des har jag pysslat lite och kollat på film!
Jag kollade på Stig-helmer story, och den var faktiskt okej. Men om man ska se den ska man nog ha sätt dem tidigare filmerna om Stig-helmer då blir allt mer sammanhängande och mer roligt!




Här är lite bilder på Iphone skalet jag pyslade ihop.
Jag har gjort det helt själv(stolt*) av olika små saker jag hade hemma. Det är faktiskt ganska enkelt.
Man tar ett helt sipelt skal sprej målar i önskad färg , plaserar ut större dekorationer och limmar fast och sen fyller man i det tomma utrymmet med små glas diamanter, kedjor, lite vad man vill och sen är det klart!

Tea time and study time

Kategori: Life

Nu har jag nästan precis gott upp.
Och Idag är det restdag i skolan så jag sitter hemma vid datorn och jobbar på några uppsatser som snart ska lämnas in. Brevid mig står en stor(söt) kopp men te som får en att lunga ner sig lite och inte stressa uppsig.
En stor kopp med te är nog det bästa som fins när man ska plugga.



Tree

Kategori: Dagens bild

Nu går den här dagen mot sitt slut och det är jag glad för. Idag har jag inte hunnit vila något och bara gått från det ena till det andra hela dan. Men nu är det äntligen tid att sova! Och Sova länge för imorgon har jag lång sovmorgon så jag kan sova hur länge jag vill. Fast jag måste plugga ganska mycket så det får inte bli för mycket sova...



Här är dagens bild, som idag blir en bild på solnedgången som var för ett tag sen utanför mitt hus.

MC

Kategori: Life

Nu sitter jag och äter lite snabb middag på McDonald's innan teatern. Nu ska vi bara hem och hämta kameran och sen är det dax.
Kommer kanske lägga upp videon när jag kommer hem ikväll. Haha, jag ska skämma ut min syster!
Hoppas det går bra... Men på något sätt hoppas jag att någon kommer faila. Fast det är lite elakt. Vi får se hur det blir.

Syslöjd

Kategori: Life

Nu har jag varigt på syslöjden och har precis blivit klar med mina arbeten. Så nu flummar jag bara runt med mina retardade vänner (katta) på lunchen. Nu är det bara teori delen kvar som ska göras hemma.
Jag är stolt* över mitt arbete.
Här är len liten bild på ett av mina arbeten.


 

Ice house

Kategori: Day outfits

Idag är det skola igen så man får ta och bli lite seriös nu och göra sitt bästa, och hoppa man får något bra tillbaka. Senare idag ska jag på teater på fryshuset som min syster är med i.
Ska bli kul och se om hon är bra eller inte.




Här är en bild på dagens outfit


Som består av:
Jeans från vero moda
Ett helt normalt svart linne
Och stickad kofta från Gina tricot

 

Natti natti

Kategori: Life

Helluuu!
Idag har varigt en bra dag med både upp och ner gångar. Men allt har slutat bra. Och nu ville jag bara säga godnatt så
GODNATT OCH SÅV GOTT!



Här är en bild jag tog när jag gick hem från skolan i fredags.

Smile

Kategori: Dagens bild

A smile can help you thru the day, a smile can help you to forget, a smile can be everything thats left.
Just smile and there's nothing you can't overcome...




Idag blir dagens bild en rosa blomma som jag inte vet vad den heter, men jag tycker den får tala för sig själv.

Don't forget to smile...

Cute x 2

Kategori: Life

Nu har jag precis kommit hem från att ha varigt på kalas hos min kusin som fyllde 28 i fredags. Nästan hela släkten från mammas sida var där och jag träffade min kusins super söta son som är 4 år, och Camilla som vi firade har skaffat en samoje som också är super söt!
Det är nog min favorit ras bland alla hundar. Men jag hade iallafall jätte trevligt och vi åt massor av tårta och pratade om allt möjligt från skola till fotboll.



Här är 2 bilder på söta Gismo.


Gismo!!!


God morgon!

Kategori: Day outfits


Jag råkade somna så min syster hade lite rätt.Så jag får bevisa henne fel någon annan gång.
Men nu ska jag äta frukost eller vid den här tiden kan man nog kalla det brunch.
Idag är jag glad för det regnar inte! Men det kommer säkert att göra det senare.Men man får vara glad så länge det varar


Här är en bild på dagens outfit som består av:
Jeans från JC
Och en topp från HM

Natt uggla igen...

Kategori: Life

Jag har vist kommit in i en ondcirkel och är fortfarand inte trött även fast är så sen. Jag råkade somna under dagen i går igen och kommer nog inte kunna sova på några timmar.
Det kanske slutar med att jag dyngnar men min syster tror inte att jag klarar det och kommer "gå in i väggen" om jag försöker... Men jag ska bevisa att hon har fel!

En lien bild från förra årets skolavslutning då det var sol och inte regn!
Saknar verkligen sol och värme just nu.

Night flower

Kategori: Dagens bild

Dagens bild blir idag en bild på rosa vita pelargoner med natt himlen i bakgrunden.


Snart blir det slappa!

Kategori: Life

Nu är jag hemma igen, och nu är det dax för middag och sedan slappa lite framför tv och plugga lite om jag hinner.
Jag har hittat perfekta presenter så nu är det bara att se vad dom själva tycker.

Och så klart blir det snacks till tv tittandet, det är ju lördag så det måste man ju ha, och snackset blir skittles!


Mot Nacka

Kategori: Life

Nu sitter jag i bilen och är jag på väg till Nacka forum för att köpa presenter till min kusin och två vänner. Jag vet aldrig vad jag ska köpa och får alltid ångest när dom ska öppna paketet. Fast i slutet blir dom alltid glada för att man brys sig. Jag får hoppas jag hittar nått fint.

Det bara öser ner utanför bilfönstret och det blir bara värre och värre.
Jag kan inte sluta längta efter sol!


Cute Phone case

Kategori: Life

När jag vaknade idag för några timmar sen så vaknade jag inte av mig själv, utan att jag glöt stänga av väckar klockan på mobilen som var stäld på klockan sex... men det är kanske bara bra att man vaknade så tidigt nu har jag faktist städat mitt rum, som varigt stökigt i flera veckor,
en satte jag mig och letade vidare efter Iphone 3 skal.
Jag hittade precis ett super sött Rilakkuma Iphone skal som pasar till både Iphone 3 och 4.
Den finns att köpa på Cocoo och jag ska nog köpa den så snart jag kan.










Och en bild på min söta lilla kannin som var lite sur idag.


Skalet finns att köpa här:http://www.cocoo.se/web/folder.asp?folderID=245

Old days

Kategori: Life

Helluuu! Jag är nog den ända som är vaken nu, men då jag sov under dan så kan jag inte sova nu...
Såhär är en bild från sexan på mig och min vän. Det var goda tider det.
Jag saknar verkligen den tiden man hade inga betyg att stressa upp sig på och allt var i allmänenhet roligt, och det kommer bara bli svårare mot nian. Så under sommarlovet får man ta och tuffa till sig lite.

Jag ska nog försöka sova lite Iallafall så bye bye för nu.


Book Book

Kategori: Life

Nu är jag klar med dagens läxor, det går inte att göra så mycket mer nu.
Så nu håller jag på och surfar runt och letar Ipad och Iphone 3 skal.
Jag hittade precis ett efterlängtat skal till min ipad som jag värkligen älskar. Den heter Book Book och fins till alla Ipad, Iphone och mac! Det är inte precis en nyhet att den finns... men jag bryr mig inte jag älskar den så!!!
Fast jag har inte råd att köpa den själv... jag får nog börja spara lite.


 










Finns att köpa här: http://www.iphonebutiken.se/twelve-south-bookbook-alla-ipad-1160.html

Sleepy

Kategori: Life

God morgon...
Nu har jag precis vaknat!
Jag råkade somna när jag kom hem från skolan och hat sovit tills nu, och jag är fortfarande ganska trött. Hehe, lite fail men nu ska jag ta och laga middag. Min familj åt medan jag sov och sparade inget till mig så vi får se vad det blir ... Men det blir nog rester från gårdagens sallad.
Sen måste jag ta tag i lite läxor och diska efter dom andras middag.
Det blir nog inget slappa framför tv idag , och det regnar fortfarande! Jag Hade vist del det blev ingen sol idag men fan får alltid hoppas att det blir bättre imorgon. Fast dom sa på vädret att det ska va så här till på torsdag.


Bilden är från när jag var och fiska och det inte regnade.

Dagens bild

Kategori: Dagens bild

Idag blir dagens bild en bild på några lila blommor som jag inte vet namnet på.
Men jag tycker dom lyser upp dena gråa dag.

Swedish summer

Kategori: Life

Godmorgon! Jag vaknade precis av ljudet när regnet smattrar på taket. Jag älska ljuder av regn det är så mysigt, men åandrasidan så är det blött och kalt. Me not like...
Haha! Nu har faktiskt den Svenska sommaren börjat!
Men man får hoppas det blir sol sen. Efter regn kommer sol, och en regnbåge. Så det är bara att vänta.


(Bild lånad från Google)